iPad mini 4
15. juni 2018
iPhone 5S
15. juni 2018

VÆLG FARVE, STØRRELSE OG STAND

iPhone 5C

Ryd
View List

Du kan Få: DKK

 

Salg af brugt iPhone

Når brugte iPhones skal ud, skal de naturligvis også ind. Gennem SmartphoneCare har du muligheden for at tjene penge ved at aflevere din brugte iPhone – uanset hvor defekt den er. Der er ingen grund til at smide din gamle iPhone ud, bare fordi du får en ny. Vi hjælper dig med at komme af med den, så du ikke skal bekymre dig om tidskrævende brugtkøbsaftaler med tilfældige fremmede, der er interesseret i at købe din aflagte telefon. Vi giver den bedste pris på markedet og en god behandling gennem hele forløbet.

De fleste af os opgraderer på et eller andet tidspunkt vores iPhone eller iPad til en nyere model. Dette kan enten være på grund af defekter, eller fordi du føler, det er tid til nyt legetøj. Uanset din begrundelse hjælper vi dig gerne af med din brugte iPad eller iPhone til markedets bedste pris. Vi tilbyder prisgaranti på salg til os, hvilket betyder, at vi matcher alle markedets bedste priser. Jo bedre tilstand din telefon er i, jo mere kan du få for den. Vi tager også imod helt defekte telefoner, og på den måde skåner vi miljøet for affald, der er svært at nedbryde.

Når du har bekræftet dit salg til os fra hjemmesiden, vil du modtage et fragtlabel, så du kan sende din brugte iPhone eller iPad helt gratis til os. Vi overfører desuden pengene med det samme. Hos SmartphoneCare skal du altså begive dig ud i besværlige forhandlingsprocesser med folk, der i sidste ende alligevel ikke vil købe. Du får en konkret pris og øjeblikkelig betaling til din egen konto. Har du yderligere spørgsmål i henhold til salg af brugte iPads og iPhones, skal du endelig bare kontakte os.

Hurtig overførsel til din konto

Vælger du at bruge os som mægler til salg af din brugte iPhone, overfører vi pengene 1-3 hverdag, vi er i besiddelse af din telefon. Fordelen ved at vælge os skal være, at du hurtigt kan få betaling for dit produkt og komme videre i din hverdag uden at skulle bekymre dig om længevarende betalingsforløb, hvor køberen skifter mening og betalingsbeløb undervejs. Med SmartphoneCare får du en klinisk, hurtig proces, hvor det aftalte beløb bliver betalt øjeblikkeligt – og så er det ude af din verden.

Prisgaranti – den bedste pris på markedet

Hos SmartphoneCare tilbyder vi prisgaranti, når du vil sælge en brugt iPhone. Det betyder, at vi kan matche alle konkurrerende priser på markedet, så hvis du finder nogen, der kan tilbyde dig mere, end vi kan, vil vi matche den pris. Vi ønsker at være dit foretrukne valg, når du skal af med din gamle iPhone, og derfor skal du naturligvis belønnes med markedets bedste pris. En brugt iPhone kan stadig være en del penge værd, og det er i den grad værd at tjekke op på, inden du sælger.

Vi giver fragten

Sender du din telefon til os, betaler vi dit fragtlabel. For at du kan sende din pakke med telefonen, koster det lidt, men det tager vi os af. Når du har oprettet en ordre, vil vi sende et fragtlabel til dig inden for 24 timer, så du ikke skal betale for forsendelsen. I sidste ende betyder det, at du kan trække fragt fra den samlede handel, så du på bundlinjen står med overskuddet fra selve telefonsalget uden mindre separate betalinger til elementer som fragt og transport.

Jo bedre tilstand, jo mere tjener du

Når du afleverer din brugte iPhone hos os, bliver du betalt ud fra telefonens model og tilstand. Er det altså en nyere model i god forfatning, kan du tjene en god sum. Ridser og diverse defekter trækker naturligvis ned i vurderingen, men vi tager imod alle typer af brugbare såvel som defekte telefoner. En brugt iPhone, du havde tænkt dig at smide ud, kan du altså tjene penge på gennem SmartphoneCare. Husk, alder er kun et tal. En telefon kan stadig være god nok for nogen, selvom den er for gammel og slidt til dig.

Bestil tid