iPhone 12 Pro Max reparation Pris Kvalitet
iPhone 12 Pro Max Skærm udskiftning (LCD og glas er en samlet enhed) 3799,- + Gratis skærmbeskyttelse værdi 199kr Original
iPhone 12 Pro Max Skærm udskiftning (LCD og glas er en samlet enhed) Kommer snart OEM
iPhone 12 Pro Max Bagcover udskiftning (Glas) 1599,- Original
iPhone 12 Pro Max Batteri udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Dock connector udskiftning (ladestik) 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Tænd/sluk-knap udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Nærhedssensor udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Volume-knap udskiftning (funktionen) 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Mute-knap udskiftning (funktionen) 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Kamera udskiftning 1799,- Original
iPhone 12 Pro Max Kamera udskiftning (foran) 1799,- Original
iPhone 12 Pro Max Højtaler udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Ørehøjtaler udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Vibrator udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Mikrofon udskiftning 1199,- Original
iPhone 12 Pro Max Diagnose 99,- Ca. 1 time
iPhone 12 Pro Max Bagcover udskiftning (inkl. ramme) 2799,- Original

iPhone reparation

Vores uddannede teknikere vil gennem deres mangeårige erfaring sørge for, at din enhed kommer i de rigtige hænder, så du får et produkt tilbage, der er så godt som nyt. Vi benytter originale reservedele, medmindre andet er angivet, så du helt præcist ved, hvad vi har gjort ved din enhed. Alle reparationer vil blive foretaget på vores ESD-sikrede værksted. En smartphone er et vigtigt element af manges hverdag, fordi den giver adgang til praktisk information og kommunikation samt alle de små finurlige sociale interaktioner. En smartphone er dog også relativ dyr at købe fra ny, og derfor gælder det om at passe ekstra godt på den elektroniske enhed. Skulle uheldet dog være ude, kan du hos SmartphoneCare få udført en smartphone reparation - uanset om du bor her i Odense eller andre steder i landet. Vi tager imod alle typer af Smartphones og tablet, og vi bruger originale reservedele til alle vores reparation. Kommer du ned i butikken, kan vi som udgangspunkt klare din reparation inden for 1-2 timer - du kan altså få telefonen tilbage samme dag.

En Smartphone er et vigtigt element af manges hverdag, fordi den giver adgang til praktisk information og kommunikation samt alle de små finurlige sociale interaktioner. En Smartphoner dog også relativ dyr at købe fra ny, og derfor gælder det om at passe ekstra godt på den elektroniske enhed. Skulle uheldet dog være ude, kan du hos SmartphoneCare få udført en smartphones og tablet reparation - uanset om du bor her i Odense eller andre steder i landet.

Bestil tid