Fast aftale og pris med din virksomhed

Hos SmartphoneCare tilbyder vi virksomheder af alle størrelser fordelagtige priser på reparationer gennem faste aftaler. Som virksomhed har man mange medarbejdere at tage sig af, og for at de kan præstere optimalt, skal deres udstyr være i den bedste stand. Det kan dog være en dyr fornøjelse konstant at skulle købe nyt udstyr, og det problem ønsker vi at komme til livs.

Gennem en firmaaftale med os sikres du og din virksomhed, at telefonerne repareres samme dag, som de modtages. Samtidig kan du også, afhængig af aftalen, få op til 20% rabat på hver enkelt reparation eller på en samlet reparationspakke. Når telefonerne indleveres til os, får I lånetelefoner som erstatning i den periode, hvor jeres egne telefoner er under reparation. Med en fast reparationsaftale kan din virksomhed altid indlevere de ødelagte smartphones, tablets eller computere til os og spare en masse unødvendige udgifter på nyt udstyr. Og det er til en pris langt under vanlige niveauer. Du betaler let og enkelt online via en faktura, vi sender på mail, og du har helt op til 8 dage til at betale den.

Smartphonecare Erhvervsfordele

Din virksomhed får rabat på alle produkter og ydelser. Få en serviceaftale med Smartphonecare og slip for bøvlet med at finde en reparatør, når du har brug for en. Du kan samle alle dine reparationer ét sted, hvor du er garanteret den samme og sikre service.

Uddannede teknikere

Kompetente og erfarne medarbejdere sikrer reparation af din produkt.
lanetelefon

Gratis lånetelefon

Vi tilbyder en gratis lånetelefon, mens din egen telefon bliver repareret på vores værksted.
rabat

Op til 20 % rabat

Med en erhvervsaftale hos Smartphonecare får du op til 20 % rabat på alle reparationer.
home_hosting_icon_1

24 måneders garanti

Som erhvervskunde er du sikret 24 måneders garanti på alle reparationer.
Bestil tid